lördag 18 augusti 2012

Konfa del 4 - LURADE!

Sen den första dagen på lägret hade vi konfirmander spekulerat kring om två ledare var tillsammans eller inte. Seriöst, dom var med varandra hela tiden, höll i handen och så vidare. På kärlekspärlans dag, vid frukosten så "förlovade" dom sig med värsta talet och grejer. Hela dagen gick alla runt och pratade om det var sant eller inte, det var seriöst det enda som vi pratade om den dagen. Kommer ihåg att vi satt i badviken och hade värsta debatten om det. På kvällen blev det såklart bröllop i kapellet och en av prästerna vigde dom. Jossan och Alice sjöng såklart För kärlekens skull som på alla bröllop, vi kastade ris och alla hade fin kläder på sig, precis som på ett vanligt bröllop. Efter vigseln så var det lite mingel med bål utanför matsalen. Och gissa vilka som var där? Justin Bieber och Selena Gomez. COOLT VA? Och så fick CF lite för mycket bål i sig. En hemlis, det var ingen alkohol i men aja. Och plötsligt så kom Pom som var "piga" och snackade polska och sprutade såpa på folk, jaaaaa ledarna är så normala...NOT! Sen var det middag och Carro, Clara, Anna och Paow var servitriser. Vi fick tre rätters middag. Toast Skagen, kycklinggryta med potatis och kladdkaka. Sweet! Maten var föresten "lagad" av Viktor som var utklädd till kock. Under middagen hände massa sjuka saker. Justin uppträdde (Micke), skönaste Wille höll tal, Goldie gick runt med ett as stort skägg och förstoringsglas och snackade med tysk brytning, CF blev ännu fullare på alkoholfri cider (fjortisfylla jao!) och höll tal, Rasmus var buttler och stel, bruden var otrogen osv, osv, osv och mitt i allt så dog bruden. Normalt. Efter middagen så började kvällsaktiviteten. Vi var i lag och gick runt och förhörde ''gästerna'' och dom (ledarna) för att få reda på vem som hade mördat bruden. Morden på Karlberg :O Iallafall så var det fett roligt. Pom och Viktor var bäst.

Vi till Pom: Pratar du svenska?
Pom (på svenska): Nej
Vi: Men du pratade ju det nu?
Pom (polska): ... Niet 
 
Sen snackade Justin (Micke) och Selena (Jossan) svenengelska och jag höll på att dö av garv. Lät så himla kul. Efter ett tag så fick vi ett papper med en ledtråd och det var en pink fluffy unicorn på. Jag ba: Det är helt klart Viktor. Allt med pink fluffy unicorn att göra är Viktor, tro mig. Men jag hade fel ändå. Det var Justin (WTF? ;O), butlern och greven, I think.

Och nu undrar ni nog varför det står LURADE i rubriken. Jo, det var meningen att vi konfirmander skulle tro att Challe och Fredrik ("brudparet") var ett par på riktigt FÖR typ sista kvällen så fick vi göra ett ''quiz'' om ledarna och då visade det sig att det var två andra ledare som är ihop. Så snällaaa ledare ... xD

Mingel med sötisarna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar