lördag 25 augusti 2012

Envistjej.se


Hur kan du festa om du inte kan gå själv? e inte d lite jobbigt?... hur pallar du liksom? sitter du i en rullstol eller vadå?

Svar:
Ursäkta men den här var lätt bland dom konstigaste frågorna som jag har fått. Men men, bloggen är ju till för alla frågor så nu besvarar jag den. Eftersom att det står att jag gillar att festa så borde man ju förstå att det går, annars hade jag ju inte gjort det (?). Det är absolut inte jobbigt, jag kan dansa loss en hel kväll utan att sluta trots att jag är rullstolsbunden. Jag är rätt rörlig och har därför lätt att dansa. Om jag ska vara ärlig så brukar jag vara bland dom som dansar fullt ut på fester och inte bara står och viftar lite med händerna. Hur jag pallar? Tja, jag är väll tonåring? Nej men alla blir ju trötta när dom festar men fortsätter iallafall så så är det för mig med. Jag låter liksom inte mitt handikapp att stoppa mig för att vara den jag verkligen är och göra det jag vill. Vill jag festa, hoppa bungy jump, bada, klättra och så vidare så ska jag fan klara det, på något sätt. Jag är enormt envis och min viljestyrka blir bara starkare och starkare för varje år som går. Till exempel på konfan då nästan alla simmade/ paddlade ut till en ö med några klippor några kilometer ifrån själva Karlberg. Jag satt nästan ensam i badviken och tänkte ''Hell no att jag ska sitta här sista fritidspasset när alla mina vänner är på Korsika'' Till sist så fick jag åka motorbåt med Boba ut dit för att kolla om jag kunde komma upp till klipporna och det gick. Köttbit fick hjälpa mig att gå/ klättra eftersom att han är stark samtidigt som Pom och Jessica också hjälpte till. Till sist så satt jag där och solade som alla andra och hade fett roligt. Jag tar risker i nästan allt som jag gör eftersom att enligt mig och alla jag känner så gör jag mer än vad andra CP-skadade gör och jag vet inte varför. Att åka på konfa är ett typiskt exempel. Och så är det ju YOLO som driver mig fram ofc ;)



Fest på konfan (Dans bild)

Den här bilden har ni nog sett hundra gånger redan men gillar den fett mycket. Det var på våran konfirmander fest och här ser ni ju lite hur jag festar.

2 kommentarer: