lördag 4 augusti 2012

Konfa del 3 - Kvällsaktiviteterna

Varje kväll efter lektionen så hade vi en aktivitet som oftast var helt sjuk.

  • Pärlvandring första dagen som var rätt mysig. Folk var rätt blyga och tysta och vi gick runt ute på Karlberg och lärde känna våra basgrupper.
  • Starwarsbränboll som var askul. Det började med att Boba och Hanric, två ledare, kom in i kapellet där vi hade lektion den kvällen utklädda till Luke och nån grön sak. Dom delade in oss i lag och förklarade spelet och sen fick vi måla oss och sånt. Spelet var så att det var ett innelag och ett utelag som på vanlig brännboll. Innelaget slog bollen och tre sprang samtidigt men på vägen till ''målet'' så skulle man lösa några uppgifter, rädda Leja till exempel. Utelaget skulle såklart fånga bollen men innan brännaren sa bränn så var den tvungen att äta några skedar med ris. Random, I know och mitt i allt så sprang utklädda ledare runt och var allmänt jobbiga, haha.
  • ''Fånga in djur''. Vi var i lag och jag var lagledare, fuck yeah!  :D Iallafall så var ledar+utklädda  till djur och var utspridda ute. Vi fick ledtrådar för var djuren fanns men först var vi tvungna att göra massa uppgifter för att förtjäna ledtrådarna. Vi fick iallafall tag på två eller tre djur och det var askul.
  • ''Pengar sak''. Vi var i lag och skulle få in så mycket pengar på en timme. Vi fick spela casino, spela på hästar, köpa axier, köpa tomter och så fanns det ett skumt ställe där m1n typ förhandlade om svarta pengar eller något, jag var aldrig där inne utan stod utanför med Linn och tjuvlyssnade, hihi buuuuusigt ^^ Och så var ledarna Karro, Goldie och Paow kontrollanter och tog våra svarta pengar, taskigt! :( Iallafall så var det rätt tråkigt.
  • Korsvandring. Eftersom att det var konfa så fick vi lära oss mycket om Jesus och den kvällen så lärde vi oss om hans död genom att gå ett spår där ledarna berättade, spelade teater eller sjöng. Vi fick också ta emot nattvarden och ett korshalsband som vi hade på oss resten av lägret och på konfirmationsdagen. Sjukt fint hade ledarna gjort spåret. Jag tror att det var på nattpärlans dag.
  • Dance battle som var en av dom bästa minuterna i mitt liv. Det var så otroligt kul, älskar ju att dansa. Vi var typ i fem olika lag och tävlade i affro, boyband och FJORTISFRAKEY! :D Jag var  så himla taggad hela dagen.
  • KLUBB! :D I slutet på förmiddagslektionen så kom ledarna inspringades med hög musik och en bioduk rullades ner och vi fick se massa festbilder. I slutet så sa dom att vi skulle ha fest på kvällen och alla ba "Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey!" Vi var så taggade och det enda som vi tjejer pratade om var vi skulle ha på oss, både ledarna och konfirmanderna. Festen ägde! Micke och Hanerich var DJs (Helt awsomea Djs), Clara och Emelie var Rebecka och Fiona och Olof var Red Foo. Sen var CF och Boba värsta sctekarna och hela P2 var assnygga! Festen var i slutet på lägret så alla kände alla rätt bra så alla dansade asmycket. Såå kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar